Union Travel
Turizem: +355 4 22 33 419
Biletari: +355 4 22 28 141
Filtroni Ofertat
 
Bileta Ndeshje Futbolli

Cmimet e afishuara jane per person, per kategorine e dhene dhe e shenuar me ngjyra, dhe perfshijne Bileten e Ndeshjes, Bilete Avioni vajtje-ardhje, dhe akomodim ne hotel per 2 Net. Vendet jane te limituara. Cmimet mund te ndryshojne ne varesi te vlefshmerise se vendeve ne avion, hotel por dhe ne stadium.
Ne mund tju sigurojme bileta ndeshje per cdo kampionat futbolli dhe per cdo ndeshje, pervec ketyre qe jane te afishuara me poshte. Nese jeni te interesuar per nje ndeshje te cilen nuk e gjeni te afishuar me poshte, mos nguroni te na kontaktoni ne +355 4 22 33 419 ose marketing@uniontravel.al !

JuventusJuventus vs FC InterFC Inter

Kompeticioni : Serie A
Zona/Shteti : Torino, Itali
Stadiumi : Juventus Stadium | Skema
Data
10/12/2017
10/12/2017
10/12/2017
 
  
  
  
Kategoria
Kategoria B
Kategoria A
VIP
Cmimi
600 €
660 €
0 €
AC MilanAC Milan vs SS LazioSS Lazio

Kompeticioni : Serie A
Zona/Shteti : Milano, Itali
Stadiumi : San Siro | Skema
Data
28/01/2018
28/01/2018
28/01/2018
 
  
  
  
Kategoria
Kategoria B
Kategoria A
Kategoria A+
Cmimi
355 €
385 €
435 €
FC InterFC Inter vs AS RomaAS Roma

Kompeticioni : Serie A
Zona/Shteti : Milano, Itali
Stadiumi : San Siro | Skema
Data
21/01/2018
21/01/2018
21/01/2018
 
  
  
  
Kategoria
Kategoria B
Kategoria A
Kategoria A+
Cmimi
350 €
375 €
435 €
AC MilanAC Milan vs NapoliNapoli

Kompeticioni : Serie A
Zona/Shteti : Rome, Itali
Stadiumi : Stadio Olimpico | Skema
Data
15/04/2018
15/04/2018
15/04/2018
 
  
  
  
Kategoria
Kategoria B
Kategoria A
Kategoria A+
Cmimi
375 €
410 €
455 €
JuventusJuventus vs AC MilanAC Milan

Kompeticioni : Serie A
Zona/Shteti : Torino, Itali
Stadiumi : Juventus Stadium | Skema
Data
31/03/2018
31/03/2018
31/03/2018
 
  
  
  
Kategoria
Kategoria B
Kategoria A
VIP
Cmimi
600 €
660 €
0 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 672049597 / 672049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 67 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]