Filtroni Ofertat
 
Bileta Ndeshje Futbolli

Cmimet e afishuara jane per person, per kategorine e dhene dhe e shenuar me ngjyra, dhe perfshijne Bileten e Ndeshjes, Bilete Avioni vajtje-ardhje, dhe akomodim ne hotel per 2 Net. Vendet jane te limituara. Cmimet mund te ndryshojne ne varesi te vlefshmerise se vendeve ne avion, hotel por dhe ne stadium.
Ne mund tju sigurojme bileta ndeshje per cdo kampionat futbolli dhe per cdo ndeshje, pervec ketyre qe jane te afishuara me poshte. Nese jeni te interesuar per nje ndeshje te cilen nuk e gjeni te afishuar me poshte, mos nguroni te na kontaktoni ne +355 4 22 33 419 ose marketing@uniontravel.al !

Nuk ka asnje ofertë për bileta ndeshje aktive!

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]