Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Gjithe Boten
ID Ndeshja Kompeticioni Vendi Data
38 Juventus vs FC Inter Serie A Juventus Stadium,Torino, Itali 10/12/2017
39 AC Milan vs SS Lazio Serie A San Siro,Milano, Itali 28/01/2017
40 FC Inter vs AS Roma Serie A San Siro,Milano, Itali 21/01/2018
41 AC Milan vs Napoli Serie A Stadio Olimpico,Rome, Itali 15/04/2017
42 Juventus vs AC Milan Serie A Juventus Stadium,Torino, Itali 31/03/2018
43 FC Inter vs AC Milan Serie A San Siro,Milano, Itali 15/10/2017
44 AC Milan vs AS Roma Serie A San Siro,Milano, Itali 01/10/2017

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]