Filtroni Ofertat
 
Fundjave ne Stamboll, Turqi
Nisja Kthimi Qendrimi Cmimi Femijet Transporti Koncepti
24/11/2017
27/11/2017
3Net / 4Ditë
189 €
189 €
Avion
Mëngjes
Rezervo
24/11/2017
28/11/2017
4Net / 5Ditë
219 €
219 €
Avion
Mëngjes
Rezervo
24/11/2017
29/11/2017
5Net / 6Ditë
239 €
239 €
Avion
Mëngjes
Rezervo

Fundjave ne Stamboll, Turqi
Union Travel, sjell per ju te kaloni festat e Nentorit ne Stamboll,

  Udhetimi per 3 nete/4 dite:
💖Stamboll
💥4 ditë të plota
🍭189 eur/person
🍁24 nëntor - 27 nëntor

 Udhetimi per 4 nete/5 dite:
💖Stamboll
💥5 ditë të plota
🍭219 eur/person
🍁24 nëntor - 278 nëntor

 Udhetimi per 5 nete/6 dite:
💖Stamboll
💥6 ditë të plota
🍭239 eur/person
🍁24 nëntor - 29 nëntor

👉Të përfshira në çmim:
➤ 1- Biletat vajtje-ardhje nga Tirana
➤ 2- Akomodimi Hotel Standard 3* ose 4*
➤ 3- Mëngjeset për çdo ditë qëndrimi

📫 Adresa: Rr.Mine Peza, Nr.2 Tirane
😘 Ju mirepresim
Kontakt:
📱 +355 69 20 829 15 ☎ +355 422 33 419
✉ turizem@uniontravel.al
👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook "Union Travel"
*Ofertat jane te momentit. Cmimet e biletave te avionit ndryshojne!* Nuk jane te perfshira ne cmim asgje qe nuk eshte permendur me lart.
* Sherbime te tjera ekstra mund ti shtohen paketes tuaj sipas kerkesave dhe nevojave tuaja.
* Cmimi i siperpermendur eshte orientativ, dhe eshte ne varesi te disponibilitetit te vendeve ne avion dhe ne hotel.

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]