Filtroni Ofertat
 
Pakete ne cift ne Queen of Montenegro, Mali Zi

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Pakete ne cift ne Queen of Montenegro, Mali Zi
Paketa per Cift ne Queen of Montenegro 4* Budva

Ne cmim perfshihet :

  • Akomodimi ne hotel Queen of Montenegro Hotel 4* per 2 nete dhe 3 dite (me pamje nga parku)
  • Mengjesi dhe darka bufe e hapur
  • Perdorimi i Saunes ,zones se relaksit dhe fitness-it
  • 2 trajtime fytyre per 40minuta
  • Internet falas
  • Parking 
  • Check out i vone (ne varesi te vlefshmerise se dhomave)
  • Hyrja ne kazinone e hotelit (vetem te rritur).

Cmimi nuk perfshin taksen e turistit prej 1,5Eur/person/ dita.
Oferta eshte e vlefshme ne cdo dite te javes.

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]