Union Travel
Turizem: +355 4 22 33 419
Biletari: +355 4 22 28 141
Filtroni Ofertat
 
Pushime ne Hotel Arxhena, Kosove

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Pushime ne Hotel Arxhena, Kosove
Kaloni dite relaksi dhe shlodhjeje ne Hotel Arxhena ne Brod, Prizren, Kosove.

Te Perfshira:
1: Mëngjesin  dhe darken  (Darke festive  me  ushqim tradicional bio dhe pije vendore pa kufi)
2. Të gjitha facilitetet që disponojme ( 2 lloje saunash, jakuzzi)
3.Salle pingpongu dhe bilardo
4.Wi-Fi në cdo ambjent të hotelit

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 672049597 / 672049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 67 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]