Filtroni Ofertat
 
Sarajeve - Mostar - Medjugorje, Bosnje
Nisja Kthimi Qendrimi Cmimi Femijet Transporti Koncepti
22/09/2017
24/09/2017
2Net / 3Ditë
99 €
80 €
Autobus
Mëngjes dhe Darkë
Rezervo
06/10/2017
08/10/2017
2Net / 3Ditë
99 €
80 €
Autobus
Mëngjes dhe Darkë
Rezervo
20/10/2017
22/10/2017
2Net / 3Ditë
99 €
80 €
Autobus
Mëngjes dhe Darkë
Rezervo

Sarajeve - Mostar - Medjugorje, Bosnje
Dita 1:Nisja nga Tirana në orë 05:00. Kryerja e procedurave kufitare,  kalimi nga Hani Hotit dhe kalim nga Podgorice dhe nga qytetin i Nikshiqit. Pushime te shkurtra gjate rruges per kafe. Vazhdim i udhetimit për në Sarajeve. Vizite në Mostar ose qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim:

 •   Urën e famshme të Mostarit;
 •   rrugën e dyqaneve të mjeshterve të vjetër;
 •   Xhaminë e Madhe;
 •   Katedralen e Betonte te Mostarit ( e vetmja në botë).

Mbërritja ne Sarajeve, akomodimi dhe darka në hotel. Kohe e lirë për të shfrytëzuar facilitetet e hotelit: pishina olimpike e mbyllur(duhet perdorur kapuc noti), banja turke, xhakuzi etj. Darka.

Dita 2: Mëngjesi. Fillojmë vizitat në oborrin e familjes Mbreterore të Hasburgve në Ilizha dhe pas kësaj vizite transferohemi në Vrela Bosna ose Mushkeritë e Sarajeves ( pagese extra 1 euro). Nisemi per vizitat në Bashqarshi, Xhamite dhe Kishat e Sarajeves, që jo më kot është quajtur Jeruzalemi i Europës. Në marreveshje me grupin mund të organizohet shopping në qendrat e mëdha tregtare si SKENDERAJ, OBI, VISA ose ROBOT. Kohe e lirë dhe konsumimi i drekës në një nga lokalet e qendrës së qytetit. Kthimi në hotel dhe shfrytëzimi i ambienteve të hotelit. Darka ne hotel.

Dita 3: Ora 07:30 – 08:00 mëngjesi. Pas mëngjesit nisja për në Tiranë. Në rrugën e kthimit do të vizitojme Megjugorje ose vendi i Gospa Mira (Zonja e Paqes) ku do të vizitojmë Katedralen e Shenjtë dhe shijojmë bukuritë e këtij vendi të bekuar. Nisja për në Tiranë. Kthimi serisht nga Nikshiqi. Gjate rrugës pushime të shkurtëra kafeje. Mbërritja në Tiranë në orët e vona të darkës dhe fundi i shërbimeve tona.

Shenim: Per shkak te hapsires se pamjaftueshme kohore, kryqi nuk mund te vizitohet.


Në cmim përfshihet

 1.   Udhëtimi me autobus komod AC Tirane – Sarajeve – Tirane.
 2.   Akomodimi në hotel për 2 netë qëndrimi.
 3.   Mëngjeset dhe darkat.
 4.   Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
 5.   Shfrytëzimi i pishinave dhe xhakuzit në ambjentet e brendshme të hotelit.

Në cmim nuk përfshihet

 1.   Kerkesat ekstra jashtë programit.
 2.   Vizita tek kryqi në Medjugorje.
 3.   Gjithcka që nuk është përmendur në rubrikën përfshihet.
 4.   Siguracioni i jetës në udhëtim ( i keshillueshem)

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]