Filtroni Ofertat
 
Fundjave ne Janine & Meteora, Greqi
Nisja Kthimi Qendrimi Cmimi Femijet Transporti Koncepti
28/11/2017
29/11/2017
1Net / 2Ditë
55 €
45 €
Autobus
Mëngjes dhe Darkë
Rezervo

Fundjave ne Janine & Meteora, Greqi
Dita e Parë; Nisja nga Tirana në oren 5.30 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës, zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO-s. Vazhdojnë udhëtimin për në Kostur. Vizitë e shkurtër e Kosturit, qytetit buzë liqenit. Vazhdojmë udhëtimin për në Shqipëri, pas kalimit të doganës ndalesë në Tushemisht. Nisja për në Tiranë. Fundi i shërbimit tonë!
 
Në pagesën përfshihen:

- Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
- Akomodimi në hotel me 3 yje,
- Mëngjesi dhe darka në Hotel.
- Shëtitjet në Janine, Meteora dhe Kostur me autobus (sipas programit)
- Shoqërues dhe guidë shqiptare.

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]