Union Travel
Turizem: +355 4 22 33 419
Biletari: +355 4 22 28 141
Filtroni Ofertat
 
Pranvere ne Janine & Meteora, Greqi
Nisja Kthimi Qendrimi Cmimi Femijet Transporti Koncepti
09/03/2018
11/03/2018
2Net / 3Ditë
79 €
59 €
Autobus
Mëngjes
Rezervo

Pranvere ne Janine & Meteora, Greqi
Dita e Par: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalim nga Pika kufitare e Kakavisë dhe do drejtohemi drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret, Sinagoga dhe Xhamitë e vjetra. Sistemimi dhe akomodimi në hotel në Janinë.

Dita e Dyte: Mengjesi në hotel. Paradite do te nisemi drejtë zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe është pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Gjatë pasdites do të shkojmë drejt Kalabaka ku do të kemi edhe qëndrimin për këtë ditë. Për darkë do të qëndrojmë në Kalabaka. Vazhdim drejt hotelit për t’u akomoduar.

Dita e Trete: Mengjesi në Hotel. Nisja në mengjes për në Kastoria. Perpara se të kalojmë kufirin Grek do të ndalojmë në qytetin e gunave dhe peliceve ne Kastoria. Vizitë e shkurtër në qytetin buzë liqenit me të njëjtin emër, duke u njohur edhe me monumenetet kryesore të këtij qyteti. Gjatë pasdites nisje për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

Në pagesën përfshihen:
- Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
- Akomodimi në hotel me 3*
- Mëngjesi per te gjitha ditet e qendrimit
- Shëtitjet në Janine, Meteora dhe Kostur me autobus (sipas programit)
- Shoqërues dhe guidë shqiptare.

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 672049597 / 672049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 67 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]