Union Travel
Turizem: +355 4 22 33 419
Biletari: +355 4 22 28 141
Filtroni Ofertat
 
Tur ne Lefkada, Parga dhe Preveze, Greqi

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Tur ne Lefkada, Parga dhe Preveze, Greqi

Udhetim turisktik Lefkada - Parga - Preveze

Cmimi perfshin:
🚅- transport me mikrobuz
🛌- akomodim me mëngjes dhe darkë
🎵🎸- muzikë për ditët e qëndrimit🎻🎸
🌐- shëtitje në #Nidri, #Lefkada,#Janinë, #Parga
🔹- shoqërues nga agjencia
🔸- program surprizë
🔹- sigurim shëndeti në udhëtim (për moshat deri 63 vjeç)

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 672049597 / 672049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 67 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]