Union Travel
Turizem: +355 4 22 33 419
Biletari: +355 4 22 28 141
Filtroni Ofertat
 
Fundjave Ndryshe ne Milano, Itali

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Fundjave Ndryshe ne Milano, Itali
Union Travel dhe Fly Ernest ju sjellin Fundjavat  ndryshe ne Itali. Kaloni nje fundjave ne Milano, ne hotel me 3yje ose 4 yje.

Te Perfshira ne cmim:
  • Akomodimi ne hotel me 3yje ose 4yje, sipas zgjedhjes tuaj, per 2 net
  • Mengjeset ne hotel
  • Udhetimi eshte Individual (por mund te behen dhe grup)
  • Fluturimi me avion vajtje-ardhje

Nuk jane te perfshira ne cmim asgje qe nuk eshte permendur me lart.

Sherbime te tjera ekstra mund ti shtohen paketes tuaj sipas kerkesave dhe nevojave tuaja.

Cmimi i siperpermendur eshte orientativ, dhe eshte ne varesi te disponibilitetit te vendeve ne avion dhe ne hotel.

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 672049597 / 672049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 67 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]