Filtroni Ofertat
 
Festat e Nentorit ne Firenze, Itali

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Festat e Nentorit ne Firenze, Itali
Union Travel dhe Fly Ernest ju sjellin festat e Nentorit ndryshe ne Firenze - Itali.

Udhetimi per 2 nete/3 dite : 22 - 24/nentor & 27-29/Nentor

 • 💖Firenze
  💥179eur/person
  🍁22 nëntor - 24 nëntor 
  🌞3 ditë të plota qëndrimi

  Udhetimi per 2 nete/3 dite : 
  💖Firenze
  💥179eur/person
  🍁27 nëntor - 29 nëntor 
  🌞3 ditë të plota qëndrimi

  👉Të përfshira në çmim:
  ➤ 1- Biletat vajtje-ardhje nga Tirana
  ➤ 2- Akomodimi Hotel Standard  3* ose 4*
  ➤ 3- Mëngjeset për çdo ditë qëndrimi
  📫 Adresa: Rr.Mine Peza, Nr.2 Tirane
  😘 Ju mirepresim
  Kontakt: 
  📱 +355 69 20 829 15 ☎ +355 422 33 419
  ✉ turizem@uniontravel.al
  👍 ose na dërgoni një mesazh në Facebook "Union Travel"

Nuk jane te perfshira ne cmim asgje qe nuk eshte permendur me lart.
Sherbime te tjera ekstra mund ti shtohen paketes tuaj sipas kerkesave dhe nevojave tuaja.
Cmimi i siperpermendur eshte orientativ, dhe eshte ne varesi te disponibilitetit te vendeve ne avion dhe ne hotel.

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]