Union Travel
Turizem: +355 4 22 33 419
Biletari: +355 4 22 28 141
Filtroni Ofertat
 
Udhetim Prizren - Gjakove, Kosove

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Udhetim Prizren - Gjakove, Kosove
Nese nuk jeni nje turist tradicional, nga ata qe kerkojne te kalojne kohen dhe te harrojne per disa caste problemet e dites dhe ate cka ndodh per rreth, por dikush ne kerkim te kurioziteteve ju keshillojme te vizitoni Kosoven.

Natyre e ashper, nje miks kulturash, tre fe te ndryshme, monumente qe ngrihen dhe mbartin plaget e luftes, mite dhe figura legjendare – kjo eshte Kosova e diteve te sotme historia e se ciles eshte shkruar nga pasionet e banoreve te saj.

Gjate qendrimit tone 2 ditor do te vizitojme vende te vjetra si Xhamia e Sinan Pashait ne Prizeren me e vjetra ne Kosove dhe me minaren me te larte ne Ballkan. Legjenda tregon se per ndertimin e saj nuk eshte perdorur cimento por perzierje e vezeve me floke. Prizeren mbetet qyteti me i bukur dhe i rendesishem i Kosoves. Ne qender te qytetit 3 simbolet fetare (xhamia, kisha katolike dhe ajo ortodokse).


Ne cmim perfshihet:

  1.  Transporti
  2.  Akomodim ne hotel Carshia Jupave (Gjakove)
  3.  Vizite ne Prizren dhe Gjakove

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 672049597 / 672049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 67 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]