Filtroni Ofertat
 
Ski ne Radika Hotel & Spa 5 *, Maqedoni

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Ski ne Radika Hotel & Spa 5 *, Maqedoni
Oferte Speciale Ski ne Hotel Radika & Spa 5*

Cmimi 95 euro p/person ne dhome dyshe per 2nete/4 dite (me mengjes)
Cmimi 135 euro p/person ne dhome dyshe per 3 nete/4 dite (mengjes dhe darke)

Femijet nga 0-3.99vjec falas (e pa perfshire vetem taksa e turistit 1.3 euro dita)
Femijet nga 4-11.99vjec 43 euro me mengjes
 
Ne cmim perfshihet :

*Akomodimi ne hotel per 2 nete 
*Me Mengjes ( ose mengjes dhe darke ne varesi te zgjedhjes qe beni)
*Perdorimi i Sauna-s  dhe Jakuzzi-t
*Parkimi
*Internet WI FI falas ne zonat publike

Ne cmim nuk eshte e perfshire :
Taksa e turistit prej 1.3Eur/dita/person

Shenim : Udhetimi eshte individual
.

Oferta eshte e vlefshme deri me daten 22 Dhjetor dhe rifillon serish ne 4 Janar 2016

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]