Union Travel
Turizem: +355 4 22 33 419
Biletari: +355 4 22 28 141
Filtroni Ofertat
 
Tur nje ditor ne Struge - Oher, Maqedoni

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Tur nje ditor ne Struge - Oher, Maqedoni


Nisja nga Tirana ne oren 7:00 ne drejtim te pikes kufitare te Qafe Thanes.Pas kalimit te kufirit nisemi per ne Struge, nje atraksion I vertete duke marre parasysh pozitën e saj gjeografike buzë liqenit të Ohrit dhe rrjedhën e lumit të Drinit të Zi nga liqeni permes qytetit . Vazhdojme turin duke vizituar Portat e Drinit te Zi, bulevardin buze lumit te Drinit ,uji I pastër I  liqenit më të vjetër në Ballkan do t’ju terheqe pamase. Do te vazhdojme drejt Kalishtes per te vizituar kishen qe ndodhet ne faqen e malit ku mund te konsumojme dhe dreken sipas deshires

Vazhdojme drejt Ohrit ku do bejme nje tur paronamik te qytetit te njohur si ‘Jeruzalemi I Ballkanit’. I drejtohemi kalase se lashte te qytetit me nje pamje mbreselenese, vizite kishes se Shen Sofise ,kishes se Shen Klemendit, pedonalen etj..
Udhetimi jone vazhdon me viziten ne nje monument tjeter historik, Do te vazhdojme me tej drejt manastirit me te madh te gjithe rajonit te Ballkanit I cili eshte ai I Shen Naumit dhe pas vizites se tij kthehemi per ne Shqiperi, pas procedurave doganore nisja drejt pogradecit. Nje ndalese per nje qendrim te shkruter ne Tushemit. Nisja drejt Tiranes


Shenim : Per grupe deri ne 15 veta cmimi eshte 25 eur
                Per grupe deri ne 30 veta cmimi eshte 15 eur

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 672049597 / 672049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 67 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]