Union Travel
Turizem: +355 4 22 33 419
Biletari: +355 4 22 28 141
Filtroni Ofertat
 
Athos Palace, Greqi

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Athos Palace, Greqi
ATHOS PALACE HOTEL - HALKIDIKI ✪✪✪✪

Hoteli Athos Palace me 4 yje, është pjesë e grupit G-Hotels. Është një resort lluksoz all-inclusive, i cili ndodhet në një plazh të mrekullueshëm me një det të kristaltë, në kepin e mbushur me pisha të Kasandras.
Është një resort, i cili j’u premton që cdo ditë tuajen aty ta bëjë të paharrueshme! Ky është një hotel për familjarë, çifte ose shoqëri të mëdha, të cilat kërkojnë cilësi, shërbim perfekt dhe patjetër mikëpritje.
Hoteli ka fituar një reputacion ndërkombëtar për nivelin e lartë të cilësisë duke ofruar një numur të madh aktivitetesh në objektet përbërëse të tij të përshtatshme për të gjitha shijet.
Hoteli ofron 407 dhoma, një pishine unike të jashtme me madhesinë e një pishinë Olimpike si dhe një pishinë tjetër të brendshme me ujë të freskët.
Ndër objektet e tjera përmendim 6 fusha tenisi, një fushë basketbolli, dy kurse minigolfi, një qëndër për zhytje nënujore dhe një qëndër sportive të pajisur plotësisht që mundëson të gjitha aktivitetet ujore që mund të imagjinohen.
Aktivitetet sportive që mund të kryhen në hotel janë: Aerobi; Billardo;  Basketboll; - Beach Volley; Zhytje;  Dart; Fusha Tenisi;  Sporte ujore.
Hoteli ofron:
Kënd Interneti (me pagesë)
 Kafeteria
Frigorifer
Kënd lojrash për fëmijët
Kinema
Netë Greke
Peshqire për plazh;
Ajer i Kondicionuar; Korrik - Gusht
Distancat :
70 km larg Aeroportit; - 30 metra nga plazhi; - 2 km. nga fshati Kalithea;

ATHOS PALACE HOTEL - HALKIDIKI ✪✪✪✪

✦Mengjes & darke duke filluar nga 369€✦
✦ 29 Maj - 7Nete / 8Dite
━━━━━━━━━━━━━━━━━━-------------------------
Te Perfshira:
✔Akomodimi ne hotel
✔ Vaktet Mengjesi dhe darka
✔ Perdorimi i faciliteteve te hotelit
━━━━━━━━━━━━━━━━━━-------------------------
Shtese per transport vajtje ardhje 55€ p/person

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 672049597 / 672049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 67 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]