Union Travel
Turizem: +355 4 22 33 419
Biletari: +355 4 22 28 141
Filtroni Ofertat
 
Porto Carras Sithonia, Greqi

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Porto Carras Sithonia, Greqi
Sithonia është identifikuar me relaksin. Klientëve u jepet mundësia për të vizituar Porto Carras në çdo kohë të vitit. Hoteli ka 458 dhoma të projektuara për të kënaqur të gjitha nevojat, duke përfshirë edhe 142 suita. Kazino Porto Carras është në Sithonia.
Klientët mund të darkojnë në Orangerie, një restorant me pamje nga pemët e portokallit, të mbjella posaçërisht për të krijuar këtë ambient unik. Restorant Epikuri, një restorant elegant i dekoruar në të kuqe të thellë shërben ushqimet tradicionale greke dhe ndërkombëtare në stilin bufe duke garantuar kënaqësi absolute.
Porto Carras Sithonia ndodhet 1,5 km nga Neos Marmaras në Halkidiki 1600 metra larg Sandy Beach i rrethuar nga kopshte të bukura dhe piktoreske me 34 plazhe private.

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 672049597 / 672049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 67 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]