Filtroni Ofertat
 
Village Mare, Greqi

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Village Mare, Greqi
VILLAGE MARE - HALKIDIKI ✪✪✪✪

✦Mengjes & darke duke filluar nga 322€✦
✦ 29 Maj - 7Nete / 8Dite
━━━━━━━━━━━━━━━━━━-------------------------
Te Perfshira:
✔Akomodimi ne hotel
✔ Vaktet Mengjesi dhe darka
✔ Perdorimi i faciliteteve te hotelit
━━━━━━━━━━━━━━━━━━-------------------------
Shtese per transport vajtje ardhje 55€ p/person

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]