Filtroni Ofertat
 
Udhetim ne Valbone, Shqiperi

Për momentin nuk ka asnjë datë të paracaktuar për këtë udhëtim. Nëse jeni të interesuar për këtë paketë turistike, ju lutemi të na kontaktoni për detaje të mëtejshme! Klikoni këtu për të na kontaktuar.


Udhetim ne Valbone, Shqiperi
Programi:

Dita e pare:
✓ Nisja ne oren 06.30 nga Tirana (Arsyeja qe nisemi kaq heret eshte per te kapur tragetin qe niset nga Komani)
✓ Udhetimi me traget ne Liqenin e Komanit per rreth 2 ore e 30 minuta
✓ Vizite ne Bajram Curri
✓ Akomodimi ne Valbone, dreka ne Valbone, ushqime Bio dhe tradicionale te zones
✓ Vizite tek Ujvara ne Valbone.
✓ Darka ne Valbone,

Dita e dyte:
✓ Mengjesi ne Bujtine, vizite te liqeni i Xhemes dhe mulliri i vjeter.
✓ Dreka ne Uren e shenjte
✓ Kthimi nga Kosova, ndalese ne Prizren (Lidhja e Prizrenit, Pazari, Xhamia)
✓ Mberritja ne Tirane ne oren 21:00

Cmimi per kete organizim 69 Euro All inclusive

Te perfshira jane :
1. Transporti gjate te gjithe turit
2. Bileta e Tragetit
3. Fjetja naten e shtune ne Valbone
4. 2 Dreka, ajo e te shtunes dhe ajo e te dieles
5. 1 darke (Darka e te shtunes)
6. 1 Mengjes (Mengjesi i te Dieles)
7. Qingji/Keci ne Hell gjat mbremjes se te shtunes
8. Guida dhe organizimi.

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]