Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Gjithe Boten
Cdo fundjave : Splendid Resort&Spa ne Budva, Budva
Cdo fundjave : Splendid Resort

Zona/Shteti : Budva, Mali Zi
Kategoria : Pushime Dimërore
Emri Hotelit : Splendid Resort&Spa ne Budva
Nisja
Kthimi
Cmimi
16/10/2015
18/10/2015
144 €
23/10/2015
25/10/2015
144 €
30/10/2015
01/11/2015
144 €
06/11/2015
08/11/2015
144 €
Hotel Izgrev Spa & Aquapark 5*, Struge
Hotel Izgrev Spa & Aquapark 5*

Zona/Shteti : Struge, Maqedoni
Kategoria : Pushime në Fundjavë
Emri Hotelit : Hotel Izgrev Spa & Aquapark
Nisja
Kthimi
Cmimi
09/10/2015
11/10/2015
89 €
16/10/2015
18/10/2015
89 €
23/10/2015
25/10/2015
89 €
30/10/2015
01/11/2015
89 €
06/11/2015
08/11/2015
89 €
Krocere me nisje nga Saranda, Sarande
Krocere me nisje nga Saranda

Zona/Shteti : Sarande, Shqiperi
Kategoria : Pushime dhe Udhetime me Krociere
Emri Hotelit : Celestyal Cristal
Nisja
Kthimi
Cmimi
15/10/2015
22/10/2015
460 €
15/10/2015
22/10/2015
495 €
15/10/2015
22/10/2015
520 €
Vjeshte ne Queen of Montenegro (Paketa familjare), Budva
Vjeshte ne Queen of Montenegro

Zona/Shteti : Budva, Mali Zi
Kategoria : Pushime Dimërore
Emri Hotelit : Queen of Montenegro
Nisja
Kthimi
Cmimi
09/10/2015
11/10/2015
100 €
12/10/2015
14/10/2015
100 €
14/10/2015
16/10/2015
100 €
16/10/2015
18/10/2015
100 €
19/10/2015
21/10/2015
100 €
Vjeshte ne Queen of Montenegro, Budva
Vjeshte ne Queen of Montenegro

Zona/Shteti : Budva, Mali Zi
Kategoria : Pushime Dimërore
Emri Hotelit : Queen of Montenegro
Nisja
Kthimi
Cmimi
09/10/2015
11/10/2015
70 €
12/10/2015
14/10/2015
70 €
14/10/2015
16/10/2015
70 €
16/10/2015
18/10/2015
70 €
19/10/2015
21/10/2015
70 €
Viti i Ri ne Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera, Dubrovnik
Viti i Ri ne Hotel Sheraton Du

Zona/Shteti : Dubrovnik, Kroaci
Kategoria : Muaj Mjalti
Emri Hotelit : Hotel Sheraton Dubrovnik Riviera
Nisja
Kthimi
Cmimi
30/12/2015
01/01/2016
195 €
30/12/2015
02/01/2016
219 €
31/12/2015
02/01/2016
195 €
31/12/2015
03/01/2016
219 €
Viti i Ri ne Hotel Libertas Rixos, Dubrovnik, Dubrovnik
Viti i Ri ne Hotel Libertas Ri

Zona/Shteti : Dubrovnik, Kroaci
Kategoria : Viti i Ri 2016
Emri Hotelit : Hotel Libertas Rixos
Nisja
Kthimi
Cmimi
30/12/2015
01/01/2016
135 €
30/12/2015
01/01/2016
189 €
31/12/2015
02/01/2016
135 €
31/12/2015
02/01/2016
189 €
Viti i Ri ne Hotel Excelsior, Dubrovnik, Dubrovnik
Viti i Ri ne Hotel Excelsior,

Zona/Shteti : Dubrovnik, Kroaci
Kategoria : Viti i Ri 2016
Emri Hotelit : Hotel Excelsior
Nisja
Kthimi
Cmimi
30/12/2015
01/01/2016
155 €
31/12/2015
02/01/2016
155 €
Viti i Ri ne Hotel Bellevue, Dubrovnik, Dubrovnik
Viti i Ri ne Hotel Bellevue, D

Zona/Shteti : Dubrovnik, Kroaci
Kategoria : Viti i Ri 2016
Emri Hotelit : Hotel Bellevue
Nisja
Kthimi
Cmimi
30/12/2015
01/01/2016
176 €
31/12/2015
02/01/2016
176 €
Viti i Ri ne Hotel Kompas, Dubrovnik , Dubrovnik
Viti i Ri ne Hotel Kompas, Dub

Zona/Shteti : Dubrovnik, Kroaci
Kategoria : Viti i Ri 2016
Emri Hotelit : Hotel Kompas
Nisja
Kthimi
Cmimi
30/12/2015
01/01/2016
119 €
31/12/2015
02/01/2016
119 €
Udhetim Turistik ne Rome, Rome
Udhetim Turistik ne Rome

Zona/Shteti : Rome, Itali
Kategoria : Pushime Dimërore
Emri Hotelit : Hotel Ekonomik
Nisja
Kthimi
Cmimi
13/11/2015
15/11/2015
349 €
27/11/2015
29/11/2015
349 €
Iberostar Bellevue 4*, Budva
Iberostar Bellevue 4*

Zona/Shteti : Budva, Mali Zi
Kategoria : Oferta të ndryshme
Emri Hotelit : Iberostar Bellevue
Nisja
Kthimi
Cmimi
08/10/2015
10/10/2015
89 €
12/10/2015
14/10/2015
89 €
14/10/2015
16/10/2015
89 €
16/10/2015
18/10/2015
89 €
19/10/2015
21/10/2015
89 €
Krocere ne 4 ishujt te Greqise dhe ne Kusadasi, Athine
Krocere ne 4 ishujt te Greqise

Zona/Shteti : Athine, Greqi
Kategoria : Pushime dhe Udhetime me Krociere
Emri Hotelit : Celestyal Olympia
Nisja
Kthimi
Cmimi
12/10/2015
16/10/2015
399 €
26/10/2015
30/10/2015
399 €
Bandos Island Resort, Male
Bandos Island Resort

Zona/Shteti : Male, Maldive
Kategoria : Muaj Mjalti
Emri Hotelit : Bandos Island Resort

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Fun Island Resort, Male
Fun Island Resort

Zona/Shteti : Male, Maldive
Kategoria : Muaj Mjalti
Emri Hotelit : Fun Island Resort

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]