Filtroni Ofertat
 
Viti Ri ne Hotel Four Points by Sheraton, ne Kolashin, Mali Zi
Nisja Kthimi Qendrimi Cmimi Femijet Transporti Koncepti
28/12/2017
04/01/2018
3Net / 4Ditë
420 €
75 €
Individual
Mëngjes dhe Darkë
Rezervo
28/12/2017
04/01/2018
4Net / 5Ditë
500 €
96 €
Individual
Mëngjes dhe Darkë
Rezervo
28/12/2017
04/01/2018
5Net / 6Ditë
550 €
115 €
Individual
Mëngjes dhe Darkë
Rezervo
28/12/2017
04/01/2018
7Net / 8Ditë
685 €
0 €
Individual
Mëngjes dhe Darkë
Rezervo

Viti Ri ne Hotel Four Points by Sheraton, ne Kolashin, Mali Zi
Festoni Vitin e Ri ne Hotel Four Points by Sheraton ne Kolashin.

Te Perfshira ne cmim:
  • Netet e akomodimit sipas ofertes
  • Darkat festive me muzike live ne 31Dhjetor dhe 1Janar
  • Mengjeset dhe Darkat e Perfshira
  • Akses falas ne Banjo Turke, Sauna, Jakuzi dhe qendren e Fitness
  • Parkim falas
  • Wi-Fi Falas
  • Transferte falas nga hoteli ne qendren e skive dhe anasjelltas
Nuk jane te perfshira:Taksa e qytetit prej 1.3Eur/Personi/Nata
  • Cdo gje tjeter qe nuk eshte permendur me lart.
Shenim: Transporti eshte individual. Per transport me grup, ju lutemi te na kontaktoni

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]