Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Gjithe Boten
Amsterdam, Amsterdam
Amsterdam

Zona/Shteti : Amsterdam, Hollande
Kategoria : Pushime në Fundjavë
Emri Hotelit : Ekonomik

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Udhetim ne Valbone, Valbone
Udhetim ne Valbone

Zona/Shteti : Valbone, Shqiperi
Kategoria : Pushime në Shqipëri
Emri Hotelit : Bujtine
Nisja
Kthimi
Cmimi
09/09/2017
10/09/2017
69 €
Fundjave ne Struge - Oher, Oher
Fundjave ne Struge - Oher

Zona/Shteti : Oher, Maqedoni
Kategoria : Pushime në Fundjavë
Emri Hotelit : Hotel Standard

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Udhetim Prizren - Gjakove, Prizren
Udhetim Prizren - Gjakove

Zona/Shteti : Prizren, Kosove
Kategoria : Pushime në Fundjavë
Emri Hotelit : Carshia Jupave

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Fundjave ne Paris, Paris
Fundjave ne Paris

Zona/Shteti : Paris, France
Kategoria : Pushime në Fundjavë
Emri Hotelit : Pavillon Courcelles Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Tur ne Lefkada, Parga dhe Preveze, Lefkada
Tur ne Lefkada, Parga dhe Prev

Zona/Shteti : Lefkada, Greqi
Kategoria : Pushime në Fundjavë
Emri Hotelit : Pegasos

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Village Mare, Halkidiki
Village Mare

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Village Mare

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Bandos Island Resort, Male
Bandos Island Resort

Zona/Shteti : Male, Maldive
Kategoria : Muaj Mjalti
Emri Hotelit : Bandos Island Resort
Nisja
Kthimi
Cmimi
01/08/2017
31/08/2017
1500 €
01/08/2017
31/08/2017
1970 €
Fun Island Resort, Male
Fun Island Resort

Zona/Shteti : Male, Maldive
Kategoria : Muaj Mjalti
Emri Hotelit : Fun Island Resort

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Simeon Hotel, Halkidiki
Simeon Hotel

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Simeon Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Acrotel Athena Pallace Village , Halkidiki
Acrotel Athena Pallace Village

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Acrotel Athena Pallace Village

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Sunshine Corfu Hotel, Korfuz
Sunshine Corfu Hotel

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Sunshine Corfu

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Magna Graecia Corfu Hotel ne Korfuz, Korfuz
Magna Graecia Corfu Hotel ne K

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Magna Graecia Corfu Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Messonghi Beach Hotel ne Korfuz, Korfuz
Messonghi Beach Hotel ne Korfu

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Messonghi Beach Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Theophano Imperial Palace, Halkidiki
Theophano Imperial Palace

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Theophano Imperial Palace

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]