Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Ceki
Festat e nentorit ne Prage, Prage
Festat e nentorit ne Prage

Zona/Shteti : Prage, Ceki
Kategoria : Festat e Nentorit
Emri Hotelit : Duo Hotel
Nisja
Kthimi
Cmimi
27/11/2017
30/11/2017
399 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]