Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Greqi
Tur ne Lefkada, Parga dhe Preveze, Lefkada
Tur ne Lefkada, Parga dhe Prev

Zona/Shteti : Lefkada, Greqi
Kategoria : Pushime në Fundjavë
Emri Hotelit : Pegasos

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Village Mare, Halkidiki
Village Mare

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Village Mare

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Simeon Hotel, Halkidiki
Simeon Hotel

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Simeon Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Acrotel Athena Pallace Village , Halkidiki
Acrotel Athena Pallace Village

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Acrotel Athena Pallace Village

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Sunshine Corfu Hotel, Korfuz
Sunshine Corfu Hotel

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Sunshine Corfu

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Magna Graecia Corfu Hotel ne Korfuz, Korfuz
Magna Graecia Corfu Hotel ne K

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Magna Graecia Corfu Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Messonghi Beach Hotel ne Korfuz, Korfuz
Messonghi Beach Hotel ne Korfu

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Messonghi Beach Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Theophano Imperial Palace, Halkidiki
Theophano Imperial Palace

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Theophano Imperial Palace

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Possidi Holidays Resort & Suites ne Halkidiki, Halkidiki
Possidi Holidays Resort & Suit

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Possidi Holidays Resort & Suites

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Athos Palace, Halkidiki
Athos Palace

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Athos Palace

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Lagomandra Beach Hotel, Halkidiki
Lagomandra Beach Hotel

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Lagomandra Beach Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Kriopigi Beach Hotel , Halkidiki
Kriopigi Beach Hotel

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Kriopigi Beach Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Mareblue Beach Resort, Korfuz
Mareblue Beach Resort

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Mareblue Beach Resort

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Hotel Bellagio, Halkidiki
Hotel Bellagio

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Hotel Bellagio

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Porto Carras Sithonia, Halkidiki
Porto Carras Sithonia

Zona/Shteti : Halkidiki, Greqi
Kategoria : Pushime ne Halkidiki
Emri Hotelit : Porto Carras Sithonia

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]