Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Greqi
Sunshine Corfu Hotel, Korfuz
Sunshine Corfu Hotel

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Sunshine Corfu

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Magna Graecia Corfu Hotel ne Korfuz, Korfuz
Magna Graecia Corfu Hotel ne K

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Magna Graecia Corfu Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Messonghi Beach Hotel ne Korfuz, Korfuz
Messonghi Beach Hotel ne Korfu

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Messonghi Beach Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Mareblue Beach Resort, Korfuz
Mareblue Beach Resort

Zona/Shteti : Korfuz, Greqi
Kategoria : Pushime ne Korfuz
Emri Hotelit : Mareblue Beach Resort

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]