Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Hungari
Fundjave ne Budapest, Budapest
Fundjave ne Budapest

Zona/Shteti : Budapest, Hungari
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : standart
Nisja
Kthimi
Cmimi
30/09/2017
04/10/2017
299 €
Udhetim ne Budapest, Budapest
Udhetim ne Budapest

Zona/Shteti : Budapest, Hungari
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Triple M Hotel
Nisja
Kthimi
Cmimi
21/09/2017
23/09/2017
129 €
26/09/2017
30/09/2017
189 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]