Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Kroaci
Fundjave ne perlen e Adriatikut Dalmat, Split
Fundjave ne perlen e Adriatiku

Zona/Shteti : Split, Kroaci
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : standard
Nisja
Kthimi
Cmimi
03/11/2017
05/11/2017
109 €
27/11/2017
29/11/2017
109 €
Festat e Nentorit ne Dubrovnik , Dubrovnik
Festat e Nentorit ne Dubrovnik

Zona/Shteti : Dubrovnik, Kroaci
Kategoria : Festat e Nentorit
Emri Hotelit : Hotel Adria
Nisja
Kthimi
Cmimi
27/11/2017
29/11/2017
79 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]