Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Mali Zi
Viti Ri ne Hotel Four Points by Sheraton, ne Kolashin, Kolashin
Viti Ri ne Hotel Four Points b

Zona/Shteti : Kolashin, Mali Zi
Kategoria : Viti i Ri 2018
Emri Hotelit : Four Points by Sheraton
Nisja
Kthimi
Cmimi
28/12/2017
04/01/2018
420 €
28/12/2017
04/01/2018
500 €
28/12/2017
04/01/2018
550 €
28/12/2017
04/01/2018
685 €
Ski ne Hotel Four Points by Sheraton, ne Kolashin, Kolashin
Ski ne Hotel Four Points by Sh

Zona/Shteti : Kolashin, Mali Zi
Kategoria : Pushime Dimerore
Emri Hotelit : Four Points by Sheraton
Nisja
Kthimi
Cmimi
08/01/2018
15/03/2018
249 €
08/01/2018
15/03/2018
315 €
08/01/2018
15/03/2018
440 €
Ski ne Bianca Resort & Spa, Kolashin
Ski ne Bianca Resort & Spa

Zona/Shteti : Kolashin, Mali Zi
Kategoria : Pushime Dimerore
Emri Hotelit : Bianka Resort & Spa
Nisja
Kthimi
Cmimi
11/12/2017
13/12/2017
89 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]