Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Turqi
Fundjave ne Stamboll, Stamboll
Fundjave ne Stamboll

Zona/Shteti : Stamboll, Turqi
Kategoria : Festat e Nentorit
Emri Hotelit : Fors Hotel
Nisja
Kthimi
Cmimi
24/11/2017
27/11/2017
189 €
24/11/2017
28/11/2017
219 €
24/11/2017
29/11/2017
239 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]