Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Spanje
Eksploro Barcelonen, Barcelona
Eksploro Barcelonen

Zona/Shteti : Barcelona, Spanje
Kategoria : Pushime Dimerore
Emri Hotelit : Rialto Hotel
Nisja
Kthimi
Cmimi
02/10/2017
06/10/2017
383 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]