Union Travel
Turizem: +355 4 22 33 419
Biletari: +355 4 22 28 141
Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike ne Suedi
Shen Valentin ne Stockholm, Stockholm
Shen Valentin ne Stockholm

Zona/Shteti : Stockholm, Suedi
Kategoria : Shen Valentin
Emri Hotelit : Hotel Standard
Nisja
Kthimi
Cmimi
12/02/2018
16/02/2018
232 €
Udhetim Turistik ne Stockholm, Stockholm
Udhetim Turistik ne Stockholm

Zona/Shteti : Stockholm, Suedi
Kategoria : Oferta te ndryshme
Emri Hotelit : Hotel Standard
Nisja
Kthimi
Cmimi
26/01/2018
29/01/2018
179 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 672049597 / 672049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 67 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]