Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike: Pushime Dimerore
Pushime ne Hotel Arxhena, Brod
Pushime ne Hotel Arxhena

Zona/Shteti : Brod, Kosove
Kategoria : Pushime Dimerore
Emri Hotelit : Hotel Arxhena
Nisja
Kthimi
Cmimi
21/11/2017
15/03/2018
50 €
Pushime dhe Relaks ne Hotel Tre Canne, Budva
Pushime dhe Relaks ne Hotel Tr

Zona/Shteti : Budva, Mali Zi
Kategoria : Pushime Dimerore
Emri Hotelit : Hotel Tre Canne
Nisja
Kthimi
Cmimi
21/11/2017
31/03/2018
70 €
21/11/2017
31/03/2018
62 €
21/11/2017
31/03/2018
60 €
Paketa Wellnes ne Palas Hotel, Petrovac
Paketa Wellnes ne Palas Hotel

Zona/Shteti : Petrovac, Mali Zi
Kategoria : Pushime Dimerore
Emri Hotelit : Hotel Palas
Nisja
Kthimi
Cmimi
21/11/2017
24/12/2017
43 €
Paketa Romantike ne Hotel Palas, Petrovac
Paketa Romantike ne Hotel Pala

Zona/Shteti : Petrovac, Mali Zi
Kategoria : Pushime Dimerore
Emri Hotelit : Hotel Palas
Nisja
Kthimi
Cmimi
21/11/2017
24/12/2017
50 €
Ski ne Hotel Four Points by Sheraton, ne Kolashin, Kolashin
Ski ne Hotel Four Points by Sh

Zona/Shteti : Kolashin, Mali Zi
Kategoria : Pushime Dimerore
Emri Hotelit : Four Points by Sheraton
Nisja
Kthimi
Cmimi
08/01/2018
15/03/2018
249 €
08/01/2018
15/03/2018
315 €
08/01/2018
15/03/2018
440 €
Ski ne Bianca Resort & Spa, Kolashin
Ski ne Bianca Resort & Spa

Zona/Shteti : Kolashin, Mali Zi
Kategoria : Pushime Dimerore
Emri Hotelit : Bianka Resort & Spa
Nisja
Kthimi
Cmimi
11/12/2017
13/12/2017
89 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]