Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike: Viti i Ri 2018
Viti i Ri n Hotel Arxhena, Brod
Viti i Ri n Hotel Arxhena

Zona/Shteti : Brod, Kosove
Kategoria : Viti i Ri 2018
Emri Hotelit : Hotel Arxhena
Nisja
Kthimi
Cmimi
28/12/2017
03/01/2018
127 €
Viti Ri ne Hotel Four Points by Sheraton, ne Kolashin, Kolashin
Viti Ri ne Hotel Four Points b

Zona/Shteti : Kolashin, Mali Zi
Kategoria : Viti i Ri 2018
Emri Hotelit : Four Points by Sheraton
Nisja
Kthimi
Cmimi
28/12/2017
04/01/2018
420 €
28/12/2017
04/01/2018
500 €
28/12/2017
04/01/2018
550 €
28/12/2017
04/01/2018
685 €
Viti i Ri ne Hotel Tre Canne, Budva
Viti i Ri ne Hotel Tre Canne

Zona/Shteti : Budva, Mali Zi
Kategoria : Viti i Ri 2018
Emri Hotelit : Hotel Tre Canne
Nisja
Kthimi
Cmimi
29/12/2017
03/01/2018
310 €
30/12/2017
01/01/2018
140 €
30/12/2017
02/01/2018
200 €
Viti i Ri ne Avala Resort & Villas 4* , Budva
Viti i Ri ne Avala Resort & Vi

Zona/Shteti : Budva, Mali Zi
Kategoria : Viti i Ri 2018
Emri Hotelit : Avala Resort & Villas 4*
Nisja
Kthimi
Cmimi
29/12/2017
04/01/2018
303 €
29/12/2017
03/01/2018
263 €
30/12/2017
02/01/2018
210 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]