Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike: Pushime ne Fundjave
Fundjave ne Budapest, Budapest
Fundjave ne Budapest

Zona/Shteti : Budapest, Hungari
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : standart
Nisja
Kthimi
Cmimi
30/09/2017
04/10/2017
299 €
Festa e birres Munich, Mynih
Festa e birres Munich

Zona/Shteti : Mynih, Gjermani
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Standard
Nisja
Kthimi
Cmimi
21/09/2017
24/09/2017
449 €
Sarajeve - Mostar - Medjugorje, Sarajeve
Sarajeve - Mostar - Medjugorje

Zona/Shteti : Sarajeve, Bosnje
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Standard
Nisja
Kthimi
Cmimi
22/09/2017
24/09/2017
99 €
06/10/2017
08/10/2017
99 €
20/10/2017
22/10/2017
99 €
Udhetim ne Budapest, Budapest
Udhetim ne Budapest

Zona/Shteti : Budapest, Hungari
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Triple M Hotel
Nisja
Kthimi
Cmimi
21/09/2017
23/09/2017
129 €
26/09/2017
30/09/2017
189 €
Fundjave ne Struge - Oher, Oher
Fundjave ne Struge - Oher

Zona/Shteti : Oher, Maqedoni
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Hotel Standard

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Udhetim Prizren - Gjakove, Prizren
Udhetim Prizren - Gjakove

Zona/Shteti : Prizren, Kosove
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Carshia Jupave

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Udhetim Budva - Kotorr - Podgorice, Budva
Udhetim Budva - Kotorr - Podgo

Zona/Shteti : Budva, Mali Zi
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Tre canne
Nisja
Kthimi
Cmimi
23/09/2017
24/09/2017
55 €
14/10/2017
15/10/2017
55 €
Fundjave ne Paris, Paris
Fundjave ne Paris

Zona/Shteti : Paris, France
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Pavillon Courcelles Hotel

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Fundjave ne Janine & Meteora, Meteora
Fundjave ne Janine & Meteora

Zona/Shteti : Meteora, Greqi
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Ekononik
Nisja
Kthimi
Cmimi
30/09/2017
01/10/2017
55 €
14/10/2017
15/10/2017
55 €
Fundjave ne Matka, Tetove
Fundjave ne Matka

Zona/Shteti : Tetove, Maqedoni
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Emka Hotel
Nisja
Kthimi
Cmimi
23/09/2017
24/09/2017
55 €
07/10/2017
08/10/2017
55 €
21/10/2017
22/10/2017
55 €
28/10/2017
29/10/2017
55 €
Tur nje ditor ne Budva, Budva
Tur nje ditor ne Budva

Zona/Shteti : Budva, Mali Zi
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Pa hotel
Nisja
Kthimi
Cmimi
24/09/2017
24/09/2017
15 €
01/10/2017
01/10/2017
15 €
08/10/2017
08/10/2017
15 €
15/10/2017
15/10/2017
15 €
22/10/2017
22/10/2017
15 €
Tur nje ditor ne Struge - Oher, Oher
Tur nje ditor ne Struge - Oher

Zona/Shteti : Oher, Maqedoni
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Pa hotel
Nisja
Kthimi
Cmimi
24/09/2017
24/09/2017
15 €
01/10/2017
01/10/2017
15 €
08/10/2017
08/10/2017
15 €
15/10/2017
15/10/2017
15 €
22/10/2017
22/10/2017
15 €
Tur ne Lefkada, Parga dhe Preveze, Lefkada
Tur ne Lefkada, Parga dhe Prev

Zona/Shteti : Lefkada, Greqi
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Pegasos

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
Tur Kulturor ne Bukuresht, Bukuresht
Tur Kulturor ne Bukuresht

Zona/Shteti : Bukuresht, Rumani
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Hotel Superior
Nisja
Kthimi
Cmimi
25/11/2017
29/11/2017
199 €
Udhetim Turistik ne Selanik, Selanik
Udhetim Turistik ne Selanik

Zona/Shteti : Selanik, Greqi
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Hotel Komod
Nisja
Kthimi
Cmimi
29/09/2017
01/10/2017
99 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]