Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike në Greqi për Pushime ne Fundjave
Fundjave ne Janine & Meteora, Meteora
Fundjave ne Janine & Meteora

Zona/Shteti : Meteora, Greqi
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Standard
Nisja
Kthimi
Cmimi
28/10/2017
29/10/2017
55 €
28/11/2017
29/11/2017
55 €
Udhetim Turistik ne Selanik, Selanik
Udhetim Turistik ne Selanik

Zona/Shteti : Selanik, Greqi
Kategoria : Pushime ne Fundjave
Emri Hotelit : Hotel Komod
Nisja
Kthimi
Cmimi
27/10/2017
29/10/2017
99 €
27/11/2017
30/11/2017
399 €

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]