Filtroni Ofertat
 
Oferta dhe Paketa Turistike: Oferta te ndryshme
Udhetim Turistik ne Stockholm, Stockholm
Udhetim Turistik ne Stockholm

Zona/Shteti : Stockholm, Suedi
Kategoria : Oferta te ndryshme
Emri Hotelit : Hotel Standard
Nisja
Kthimi
Cmimi
24/11/2017
27/11/2017
219 €
27/11/2017
01/12/2017
247 €
01/12/2017
04/12/2017
189 €
Udhetim ne Budapest, Budapest
Udhetim ne Budapest

Zona/Shteti : Budapest, Hungari
Kategoria : Oferta te ndryshme
Emri Hotelit : Hotel Standard
Nisja
Kthimi
Cmimi
28/11/2017
30/11/2017
95 €
Amsterdam, Amsterdam
Amsterdam

Zona/Shteti : Amsterdam, Hollande
Kategoria : Oferta te ndryshme
Emri Hotelit : Ekonomik
Nisja
Kthimi
Cmimi
24/11/2017
27/11/2017
424 €
24/11/2017
27/11/2017
484 €
Eksploro Barcelonen, Barcelona
Eksploro Barcelonen

Zona/Shteti : Barcelona, Spanje
Kategoria : Oferta te ndryshme
Emri Hotelit : Hotel Standard
Nisja
Kthimi
Cmimi
26/11/2017
29/11/2017
359 €
Udhetim ne Paris, Paris
Udhetim ne Paris

Zona/Shteti : Paris, France
Kategoria : Oferta te ndryshme
Emri Hotelit : Hotel Standard
Nisja
Kthimi
Cmimi
26/11/2017
29/11/2017
359 €
Paketa familjare : Avala Resort & Villas 4* , Budva
Paketa familjare : Avala Resor

Zona/Shteti : Budva, Mali Zi
Kategoria : Oferta te ndryshme
Emri Hotelit : Avala Resort & Villas

Na Kontaktoni per Cmimin:

Tel: +355 4 22 33 419
Cel: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]

Biletari :

Tel : +355 4 222 8141 / 22 33 373
Fax: +355 4 2228140
Mobile: +355 682049597 / 682049598
             +355 662049597 / 662049598
Email : [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]

Turizem :

Tel : +355 4 22 33 419
Mobile: +355 66 20 82 915
Email: [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]
           [oferta turistike]